Vorbereitungszeit: 3 Minuten
Kochzeit: 20 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
|
vom Mitglied: BrianCL
Cheesy Enchiladas
Low-carb enchiladas.
Zutaten
Anleitung
- Enchiladas: mix cauliflower, eggs and mozzarella cheese. On 2 greased cookie sheets, drop dough by scant 1/3 cup, to form 12 6” rounds. Bake one pan at a time for 12-14 minutes or until edges have browned slightly and crust has slightly golden hue. Let cool on pan. Once shells have cooled, carefully loosen them from the pan and let set.
- Preheat oven to 350 °F (175 °C).
- Enchilada sauce: cook and stir onion, garlic and chili powder in oil in a pan on the stove over medium heat, until onion is tender, about 5 minutes. Add oregano, cumin, salt, pepper and tomato sauce. Stir until sauce is heated. Mix cheeses in separate bowl.
- Take each shell and dip into heated enchilada sauce and then place golden-side up into an ungreased 9X13” casserole pan. Add 1/4 cup cheese in each shell. Roll and place seam-side down in pan until all shells have been used. Top with remaining enchilada sauce and cheese. Bake for 20 minutes, or until cheese is bubbly and golden.
- Pour remaining tomato mixture over enchiladas, and top with the rest of the cheese. Bake uncovered for 20 minutes, or until cheese is melted.
- Optional: top with shredded lettuce, olives and chopped, fresh tomato.
91 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
|
|
|
|
|
Dieses Rezept begutachten
Sie müssen sich anmelden, um dieses Rezept zu überprüfen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
Weitere Rezepte finden
|
Filtern durch Mahlzeit Typ
Hauptgerichte
Neuesten Rezepte
Ein einfacher und köstlicher Reisauflauf, den Sie zum Mittag- oder Abendessen genießen können.
|
Dieser kohlenhydratarme Thunfischsalat ist köstlich und mit leicht zu findenden Zutaten zubereitet.
|
Weich, cremig und sehr einfach zuzubereiten.
|
Diese Protein Balls sind schnell gemacht und schmecken extrem lecker.
|
|
Ein Rezept vorschlagen
Ernährungsübersicht:
|
|
Es sind 518 Kalorien in 1 Portion Cheesy Enchiladas.
|
|
Kalorien Analyse: 67% fett, 6% kohlh, 27% eiw. |
|
Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
2166 kJ
26%
518 kcal
Fett
38,36g
55%
Gesättigte Fette
16,05g
80%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
7,534g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,388g
Kohlenhydrate
8,28g
3%
Zucker
4,55g
5%
Ballaststoff
3,3g
Eiweiß
34,16g
68%
Salz
3,89g
65%
Cholesterin
192mg
Kalium
185mg
9%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (6%)
Fett (67%)
Eiweiß (27%)
|
|
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
|