Vorbereitungszeit: 45 Minuten
Kochzeit: 30 Minuten
Mahlzeit Typ:
Beilagen
Snacks
Frühstück
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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Venezuelan fresh corn cake.
Zutaten
Anleitung
- Strip the corn ears from their husks, add to a boiling pot of water. Cook to fork tender.
- Combine all ingredients and add to blender in batches. Texture should be a lumpy pancake batter, although smoother won't hurt in cooking. Add more water if it's too dry, and more harina if it's too wet/loose.
- Pre-heat a large, flat pan or skillet on the stove. Add just enough oil to coat lightly.
- Using a 1/4 cup measuring cup, scoop out the cachapas mix onto the hot, oiled pan. Cook 5 minutes per side on medium heat. Serve on its own, with cheese, meat, or vegetables folded inside, or with a sauce on top. Great for breakfast or as a side dish.
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Ernährungsübersicht:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Es sind 99 Kalorien in 1 Portion Cachapas.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Kalorien Analyse: 19% fett, 64% kohlh, 17% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
416 kJ
5%
99 kcal
Fett
2,2g
3%
Gesättigte Fette
0,344g
2%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,644g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,279g
Kohlenhydrate
16,86g
6%
Zucker
3,34g
4%
Ballaststoff
1,3g
Eiweiß
4,45g
9%
Salz
2,00g
33%
Cholesterin
58mg
Kalium
14mg
1%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (64%)
Fett (19%)
Eiweiß (17%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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