Vorbereitungszeit: 15 Minuten
Kochzeit: 20 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: D2na
Baked Parmesan Chicken
Why fry chicken cutlets when you can enjoy an even tastier oven-baked version?
Zutaten
Anleitung
- Pre-heat oven to 425 °F (210 °C) and coat a baking sheet with cooking spray.
- Whisk the egg with the water in a shallow dish.
- Combine the pine nuts, bread crumbs and seasoning in another shallow dish.
- Dip the chicken into the egg and then the nut mixture.
- Arrange on the prepared baking sheet and coat with cooking spray.
- Bake for 10 minutes.
- Turn over the breasts and top each with marinara sauce and some of the cheese.
- Bake for 5 to 10 minutes longer or until the cheese has melted and the chicken is cooked through.
422 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
So Yummy! I loved the mix of pine nutes and bread crumbs.
06 Apr 12 vom Mitglied: Jreg96
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very easy and delicious!
12 Sep 11 vom Mitglied: sk1129
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This was amazing. I loved it!
13 Aug 11 vom Mitglied: Caitwald
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 467 Kalorien in 1 Portion Baked Parmesan Chicken.
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Kalorien Analyse: 45% fett, 18% kohlh, 36% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1954 kJ
23%
467 kcal
Fett
23,88g
34%
Gesättigte Fette
3,347g
17%
Einfach ungesättigte Fette
3,882g
Mehrfach ungesättigte Fette
6,064g
Kohlenhydrate
21,9g
8%
Zucker
9,49g
11%
Ballaststoff
4,6g
Eiweiß
43,27g
87%
Salz
1,28g
21%
Cholesterin
133mg
Kalium
154mg
8%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (19%)
Fett (45%)
Eiweiß (36%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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