Mahlzeit Typ:
Brot und Backwaren
Frühstück
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: Jwbsa
Pancakes
Enjoy these for breakfast in place of bread.
Zutaten
Anleitung
- In a bowl, beat egg with a fork. Pour in melted butter while stirring.
- Mix in heavy cream, vanilla and water.
- Measure 1/4 cup baking mix (low carb if available). Pour into sifter and add baking soda and Splenda. Sift together.
- Blend into wet ingredients with the fork. If consistency is too thick for pancakes and another tablespoon of water.
- Spray griddle with non-stick spray or butter lightly. Place approximately 2 tablespoons of batter for each pancake.
- Brown lightly on one side then flip and cook a few seconds more and brown as preferred.
- Serve with sugar free syrup and butter.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 288 Kalorien in 1 Portion Pancakes.
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Kalorien Analyse: 78% fett, 15% kohlh, 7% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1205 kJ
14%
288 kcal
Fett
24,64g
35%
Gesättigte Fette
13,846g
69%
Einfach ungesättigte Fette
7,63g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,384g
Kohlenhydrate
11,04g
4%
Zucker
2,64g
3%
Ballaststoff
0,3g
Eiweiß
4,92g
10%
Salz
0,98g
16%
Cholesterin
168mg
Kalium
82mg
4%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (15%)
Fett (78%)
Eiweiß (7%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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