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Portionen:
2 Portion(en)
Mahlzeit Typ:
Brot und Backwaren
Frühstück
Bewertung:
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vom Mitglied: Jwbsa

Pancakes

Enjoy these for breakfast in place of bread.

Zutaten

Anleitung

  1. In a bowl, beat egg with a fork. Pour in melted butter while stirring.
  2. Mix in heavy cream, vanilla and water.
  3. Measure 1/4 cup baking mix (low carb if available). Pour into sifter and add baking soda and Splenda. Sift together.
  4. Blend into wet ingredients with the fork. If consistency is too thick for pancakes and another tablespoon of water.
  5. Spray griddle with non-stick spray or butter lightly. Place approximately 2 tablespoons of batter for each pancake.
  6. Brown lightly on one side then flip and cook a few seconds more and brown as preferred.
  7. Serve with sugar free syrup and butter.
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Ernährungsübersicht:

Es sind 288 Kalorien in 1 Portion Pancakes.
Kalorien Analyse: 78% fett, 15% kohlh, 7% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
1205 kJ
14%
288 kcal
Fett
24,64g
35%
Gesättigte Fette
13,846g
69%
Einfach ungesättigte Fette
7,63g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,384g
Kohlenhydrate
11,04g
4%
Zucker
2,64g
3%
Ballaststoff
0,3g
Eiweiß
4,92g
10%
Salz
0,98g
16%
Cholesterin
168mg
Kalium
82mg
4%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
14%
vom ETB*
(288 kal)
14% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (15%)
 
Fett (78%)
 
Eiweiß (7%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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